www.radeberry.com

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rising Wedge-ul S&P500 ma duce cu gandul la short in urmatoarea perioada

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Rising Wedge-ul S&P500 ma duce cu gandul la short in urmatoarea perioada

  S&P 500 a inceput anul in scadere, dupa Double Bottom-ul de la 1800 pretul si-a revenit insa, iar acum se afla peste valoarea de 2000, cu care a inceput anul. Aceasta revenire de aproximativ 12% pare a fi mai degraba un bear trend rally. In plus, cresterea a avut forma unui Rising Wedge, contranctandu-se spre varf si avand un range de tranzactionare din ce in ce mai mic. O spargere in jos pare iminenta, iar scaderile ar putea sa se accelereze catre primul suport mai important de la 1940.


  Attached Files
  Tranzactioneaza pietele financiare ALTFEL !
  Community trading este un concept unic bazat TRANSPARENTA ABSOLUTA pe INTERACTIUNE PERMANENTA si intre traderi. Este singurul mediu in care vei dori sa tranzactionezi in viitor.
  ★PLATFORMA UNICA - 4 ani de eforturi continue alaturi de TOOMIT pentru dezvoltarea unei platforme care sa poata satisface rigorile unui nou concept.
  ★TRANSPARENTA100 %- Singura platforma in care toti traderii pot interactiona intre ei, fie ca au conturi reale sau demo.
  ★CONTURI SEGREGATE - Fondurile clientilor sunt separate de conturile companiei si nu pot fi folosite in scopuri operationale.
  ★REGLEMENTAT CYSEC - trade.Berry este o marca R Capital Solutions, autorizata de CySec cu licenta 246/14 si pasaportata in Romania cu Decizia ASF 1687/2014
  PROBEAZA FARA RISC CU UN CONT DEMO!
Working...
X