www.radeberry.com

Announcement

Collapse
No announcement yet.

EUR/CAD

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • EUR/CAD

  Interpretarea mea Elliott Waves pe graficul zilnic sugerează că EURCAD este īntr-un trend descendent din care valul 1 a fost parcurs și e posibil să se fi īncheiat și corecția ascendentă din valul 2 (ar fi și cazul, după 6 luni de așteptare )
  Așadar: urmează valul 3 de scădere pe graficul zilnic. Targetul final al mișcării descendente pentru EURCAD pe graficul zilnic e īn zona 1.05
  Īntreaga structură pe graficul zilnic poate fi văzută și ca un tipar Gartley īn derulare, finalul urmărind producerea unui nou minim, sub 1.20.
  Am pus graficul zilnic cu notațiile Elliott Waves, dar și graficul orar pentru mai multă claritate.
  EURCAD Daily EURCAD Hourly

 • #2
  Si parerea mea e aceeasi. Am si avut short sapt trecuta pentru aceasta paritate. Am inchis cu vreo 100 pips profit, inainte de tambalau. Codita lumanarii de azi, care patrunde adanc in rezistenta, si se intoarce, sugereaza tot scadere. O sa caut si eu oportunitati de vanzare pe graficul daily
  Tranzactioneaza pietele financiare ALTFEL !
  Community trading este un concept unic bazat TRANSPARENTA ABSOLUTA pe INTERACTIUNE PERMANENTA si intre traderi. Este singurul mediu in care vei dori sa tranzactionezi in viitor.
  ★PLATFORMA UNICA - 4 ani de eforturi continue alaturi de TOOMIT pentru dezvoltarea unei platforme care sa poata satisface rigorile unui nou concept.
  ★TRANSPARENTA100 %- Singura platforma in care toti traderii pot interactiona intre ei, fie ca au conturi reale sau demo.
  ★CONTURI SEGREGATE - Fondurile clientilor sunt separate de conturile companiei si nu pot fi folosite in scopuri operationale.
  ★REGLEMENTAT CYSEC - trade.Berry este o marca R Capital Solutions, autorizata de CySec cu licenta 246/14 si pasaportata in Romania cu Decizia ASF 1687/2014
  PROBEAZA FARA RISC CU UN CONT DEMO!

  Comment

  Working...
  X