www.radeberry.com

Announcement

Collapse
No announcement yet.

"Rising wedge" pentru CADJPY

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • "Rising wedge" pentru CADJPY

  Dupa double bottom-ul format de minimele lunii Ianuarie si Februarie, CADJPY a avut o tendinta ascendenta, montand maxime si minime superioare. Totusi, aceasta tendinta pare ca da semen de oboseala, iar formatiunea desenata este un “rising wedge”(formatiune grafica de intoarcere).

  O spargere si o inchidere zilnica sub linia de suport(colorata cu negru in graficul nostru) ar putea expune zona de 80(targetul formatiunii), sau chiar mai jos, in zona suportului major care se afla aproximativ 100 pips mai jos.
  Attached Files
  Formatiunea “Double Bottom” este un model de intoarcere care poate fi identificat pe toate tipurile de grafice: cu bare, graficele cu linii si cele cu lumanari. Conform denumirii, modelul este format din doua minime consecutive care sunt aproape egale si o maxima ce isi face loc intre ele. Sa retineti faptul ca o Formatiune Baza Dubla este complet diferita pe ... Read More
  Tranzactioneaza pietele financiare ALTFEL !
  Community trading este un concept unic bazat TRANSPARENTA ABSOLUTA pe INTERACTIUNE PERMANENTA si intre traderi. Este singurul mediu in care vei dori sa tranzactionezi in viitor.
  ★PLATFORMA UNICA - 4 ani de eforturi continue alaturi de TOOMIT pentru dezvoltarea unei platforme care sa poata satisface rigorile unui nou concept.
  ★TRANSPARENTA100 %- Singura platforma in care toti traderii pot interactiona intre ei, fie ca au conturi reale sau demo.
  ★CONTURI SEGREGATE - Fondurile clientilor sunt separate de conturile companiei si nu pot fi folosite in scopuri operationale.
  ★REGLEMENTAT CYSEC - trade.Berry este o marca R Capital Solutions, autorizata de CySec cu licenta 246/14 si pasaportata in Romania cu Decizia ASF 1687/2014
  PROBEAZA FARA RISC CU UN CONT DEMO!
Working...
X