Stie careva ce s-a intamplat cu actiunile Citi in ultima saptamana de au crescut de 10 ori ???? De la 4,8 $ la 42 $. Sau e vreo greseala cu CFD-ul de la FxPro?
Update : acum am vazut pe WallStreetJournal pretul la Citi de 42$ . WTF ???
Sunt total confuz. Acum ceva vreme stiu sigur ca pretul Citi era in jur de 5$/actiune. Chiar am vorbit cu cineva , asta in 2010, spunandu-i sa intre long pe Citi la 5$. Imi amintesc perfect. Si acum sa nu mai vad niciun grafic la nivelul acela, in afara de FxPro. Imi scapa ceva aici.
posibil insa eu nu am vazut nici o eroare pe valuta (vb de h4 in sus). pe actiuni nu comentez ptr ca nici nu am deschis vreodata un asemenea chart.
Am gasit raspunsul la diferenta de la 4,5 $ la 45 $ : s-a facut un "reverse stock split", astfel incat fiecare 10 actiuni Citi s-au transformat intr-una singura. Cu cei care erau pe CFD-uri , nu stiu cum se intampla.
Dar la pretul actiunii , e clar acum.
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.